Tablefinder rankades tidigare i år till Sveriges hetaste nätentreprenör av Internetworld. Och nu har företaget befäst sin position ytterligare. Juryn till tävlingen Seedcamp består av etablerade investerare och riskkapitalister i Europa. Och nu väljer de att satsa på Tablefinder.

Tablefinder placerade sig på vinnarplats tillsammans med fem andra företag. Seedcamp pågick under en vecka i London och företagens idéer utvecklades under tävlingens gång.

– De har förbättrats enormt under veckan. Vi gillade verkligen de här entreprenörerna. De var fokuserade och passionerade. Skandinaviska entreprenörer tenderar att tänka stort, är ambitiösa och seriösa, men samtidigt inte arroganta. De kommer från samma tradition som Skypegrundarna och det är en fantastisk innovationskultur, säger Saul Klein från Seedcamp.

Bland de nya idéer för bokningstjänsten Tablefinder som utvecklats finns möjligheten att skapa auktioner kring bordsbokningar och även att skapa ett LastFM för restaurangbesök. Det vill säga en tjänst där andra kan följa vilka restauranger du besökt och vad du tycker om dem.

Läs mer om tjänsten Tablefinder i Internetworlds entreprenörsreportage.

Mer om Seedcamp.