Har du försökt leta efter snygga vintageväskor på Blocket, men inte hittat något i mängden av tv-apparater, sängar, kattungar och soffor. Då kan köp- och säljcommunityt Got To Get vara ett alternativ för dig. Det tror Christofer Ferreira Gomes, vd och en av medgrundarna till sajten.

– Det är många som har misslyckats med nya annonssajter, men det som har triggat oss är att det saknades en plats för vintage-, second hand- och designprodukter utan att de drunknar i andra produkter.

Sajten är till för både butiker och privatpersoner och har redan lockat till sig ett antal vintagebutiker under betaperioden, som märkesbutiken Herr Judit på Hornsgatan i Stockholm.
– Vi smyglanserar lite tidigare än planerat för det har redan förekommit kommunikation mellan köpare och säljare genom sajten, säger Christofer Ferreira Gomes.

Gottoget.se fungerar som ett skyltfönster för produkterna genom främst bildannonser. Sajten har bildsök och köparna kommer att ha möjlighet att kommentera säljarna och titta på deras säljhistorik.

Än så länge är tjänsten i beta och bara öppen för inbjudna personer och företag. Söket är under utveckling och hittills enbart kopplat till rubrikerna. Därför väntar Got To Get med en fullskalig lansering.

Tjänsten lanseras i en beta version som är öppen för alla i månadsskiftet september-oktober och i dagsläget kostar en annons 19 kronor per styck.

Alla är välkomna att annonsera, men Got To Get planerar att granska och ta bort annonser som bedöms som ointressanta.
– På det sättet undviker man traditionella annonsplatsers problem med ett osorterat utbud med mycket skräp, plagiat och bedrägerier, säger Christofer Ferreira Gomes.

Got To Get är en konstellation av fyra personer från Smith reklambyrå, publikationen Rodeo och webbyrån miss Dagny som tillsammans äger sajten.

Än så länge funkar bara Gottoget.se fullt ut i Internet Explorer 7 och Safari.