Det är Ted Valentin, entreprenören som står bakom sajter som Annonskartan.se och Sushikartan.se, som har tagit initiativet till eventet 24 hours business camp. Han vill visa hur kul det är att vara entreprenör.

I går kväll åkte de potentiella entreprenörerna med båt till spa- och konferensanläggningen Hasseludden Yasuragi. Där minglar och umgås deltagarna, i kimono enligt Yasuragis tradition, fram tills det är dags att starta de 24 timmarna. Idag klockan 12 går startskottet. Och klockan 12 imorgon är tanken att 52 nya webbtjänster ska vara redo att lanseras.

Hur är stämningen därute just nu Tomas Wennström, en av entreprenörerna på plats som till vardags jobbar med sajten Hittarecept.se och bloggen What’s next?
– Stämningen är väldigt skön, alla går runt i morgonrockar och badar och bastar och så snackar vi nätet. Avspänt men laddat. Det är en liten scen över det hela, vi är 90 stycken killar och några tjejer som gör allt i morgonrock.

Vi har hört att det har varit lite problem med internetuppkopplingen?
– Det har varit en stor fråga här under dagen om uppkopplingen skulle funka eller inte. Det hade varit smått ironiskt om Sveriges internentreprenörer hade stått utan internet. Men det finns en otrolig uppfinnarförmåga så vi hade säkert kommit på en massa saker ändå.

Internetworld kommer att vara plats senare idag för att rapportera och sända live via vår Bambuser-kanal som ni hittar här: www.internetworld.se/24hbc

Läs om vad som pågår just nu på 24 hour business camp's liveblogg: live.24hourbusinesscamp.com