Positivt: Enkel och okomplicerad sajt med många kundprojekt att ta del av. Bra kontaktinfo till alla anställda.

Negativt:
Väl kortfattad beskrivning av vissa projekt.

Doberman anstränger sig för att presentera sina kundprojekt på ett snyggt sätt. På förstasidan får vi se specialgjorda animationer kopplade till några av projekten. En tv växer fram av ett par bestick, en restaurangbricka och några nonstop och får illustrera sajten man gjort åt Canal+. Ett kameraobjektiv, ett pass, utländsk valuta och sololja byggs till ett flygplan för att illustrera projektet för Travellink. Humor och finess är aldrig fel.

I övrigt är sajten enkel och okomplicerad. Designmässigt spretar det kanske lite mer än hos övriga i testet men det funkar ändå riktigt bra.

Den portfolio av gjorda jobb man visar upp är ganska omfattande men hur mycket man skriver om de olika projekten varierar stort. Några av beskrivningarna är väl kortfattade, men det vägs i någon mån upp av att man alltid publicerar namn och mejladress till den som var ansvarig för just det projektet och att man uppmanar besökaren att skicka frågor om man vill veta mer.

Beskrivningen av byrån och hur man arbetar hör till de bättre i testet. Jämfört med exempelvis Deasign känns språket lite mer som säljsnack men vi uppskattar att informationen finns där.

Kontaktinformationen är utmärkt med tydliga uppgifter om alla anställda och en enkel karta som visar hur man enklast tar sig till byrån. Bilder på de anställda hade gjort informationen ännu bättre – inte minst för oss med dåligt namnminne.

Betyg: 7 av 10

www.doberman.se