Vill man låta sig inspireras, dra nytta av andras erfarenheter och nätverka går det att hålla sig på resande fot och konferera under större delen av 2011. Här i Sverige börjar konferensåret som vanligt med Internet Expo. I januari körs den i Göteborg, Stockholm får vänta tills i mars.

Internet Retailer, en viktig mässa för e-handlare, hålls i Orlando i Florida i februari. Den som inte säljer på webben kan istället åka till Barcelona för att gå på Mobile World som hålls samtidigt.

Mars inleds med den tunga it-mässan Cebit i Hannover, och avslutas med två spännande webbkonferenser: vår egen Webbdagarna i Stockholm, och Web 2.0 Summit i San Fransisco.

En annan av de riktigt stora webbkonferenserna dyker upp i slutet av april, The Next Web i Amsterdam. Någon vecka senare är det dags för e-handelsmässa i Stockholm, Nordic Ecommerce Summit.

I mitten av maj finns god anledning att åka till London. Då körs ytterligare en stor webbkonferens – den brittiska Internetworld. Även Hamburg lockar, där hålls The Next Conference en vecka senare.

Sommaren är som regel lite lugnare även när det gäller konferenser. I år, liksom i fjol, saknar vi Reboot i Köpenhamn. Reboot har tidigare hållits i månadsskiftet maj-juni, men än har inget besked kommit om huruvida det blir något 2011.

Vi som inte ständigt kan flänga runt på konferenser, utan måste ägna lite tid åt de vanliga arbetsuppgifterna, får nöja oss med att plocka russinen ur kakan. Vi ses där ute!

Lägg till Google Calendar, eller gå till nästa sida för att se lista på alla konferenser. 

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning