1. veggiedate.org
Tröttnat på att se din dejt gnaga sig igenom ännu en seg råbiff? På Veggiedate hittar du kärlekskranka veganer, vegetarianer och rawfoodister att dela många gröna middagar framöver! (Se även den mer sverigeorienterade sajten cybervego.net)

2. farmerdating.se
För dig som inte gick vidare i uttagningen till Bonde söker fru finns ingen anledning att misströsta. Här kan du hitta en alldeles egen lantbrukare!

3. mazily.com
Du är inte den enda som förstått storheten med tweedkostym och Melodikryss. På Mazily vimlar det av kulturintresserade som gärna går på hipsterdejt, och troligtvis har ni även kärleken till indiemusik gemensamt.

4. elitedaters.com
Fram med universitetsintygen - på Elite Daters hänger bara de bästa singlarna. De är sofistikerade, tittar på morgonnyheter, låter bli att röka och motionerar regelbundet. Här råder även krav på en formell högre utbildning. Ta dock inte ut segern i förskott, för att hitta din egen elitist måste du ansöka om att vara med, och ungefär hälften nekas.

5. sportdate.se
Av hälsofreaks för hälsofreaks. För att du inser det svårslagna nöjet med en dejt i spinningsalen. På Sportdate väntar din nästa adrenalinkick.

6. cougarcity.se
Är du en äldre kvinna, eller en ung man i jakt efter en, är Cougarcity din nya lekplats. Bara att vässa klorna.

7. crazyblinddate.com
För den som inte är lättskrämd finns nu möjligheten att låta telefonen boka nästa dejt. Du bestämmer var och när, men vem - det bestämmer appen. Friskt vågat, hälften vunnet!

8. victoriamilan.se
Att vara trogen är så 2010. Ingenting ruskar liv i vinterfrusna kroppar som tanken på ett uppiggande litet brott mot äktenskapslöftena. Victoriamilan är avsedd för dig som redan har en kaka och gärna vill äta den. Och ha den kvar.

9. skyecandy.com
Möjligheten att speedejta via video, utan att lämna soffan eller ens byta om från flanellbyxan? Ja tack! Här pratar du med din dejt så länge det är kul, och när det slutar vara kul lägger du på luren och en ny dejt ploppar upp direkt. Bekvämare blir det knappast.

10. millionairemate.com
För priset av ett vackert ansikte och några kraftigt förlegade könsroller kan du hitta din nästa miljonär här! En dejtingsajt för dig som gillar pengar, makt och statusbilar - och givetvis kan du söka efter andra medlemmar baserat på deras inkomst.

Och 10 sajter som kräver ytterligare lite extra eftertanke:

1. myfreeimplants.com - möjligheten till ett förhållande i utbyte mot bröstimplantat.
2. theuglybugball.com - endast för fula.
3. findyourfacemate.appspot.com - du vill dejta dig själv, eller någon som ser ut som du.
4. purrsonals.com - för kattälskare (en sida där man redan gett upp lite).
5. diapermates.com - fetisch-newbies gör sig icke besvär.
6. clowndating.com - för dig som aldrig såg It som barn.
7. hotsaucepassions.com - i jakten efter någon som kan dela din passion för chilipeppar.
8 meet-an-inmate.com - orange är det nya svarta.
9. furrymate.com - en hårig rygg har aldrig känts bättre.
10. glutenfreesingles.com - garanterat glutenfria dejter.