Revibe, en musikströmningstjänst nischad mot elektronisk musik som Internetworld uppmärksammade på förra årets entreprenörslista, har funnits som öppen beta i Sverige sedan 2012. Nu lanseras tjänsten även i Norge, Danmark och Finland, och samtliga länder har tillgång till tjänstens fullständiga katalog av artister och låtar inom elektroniska musikgenrer.

För att tilltala fans av elektronisk musik har tjänsten även inbyggda dj-funktioner, bland annat en automixer som beatmatchar övergångar mellan låtar för att få en spellista att låta likt ett dj-set. För de mer avancerade användarna finns även en två-kanalig mixer för manuell mixning.

– Vårt mål är att bli mer än bara en streaming-tjänst, där dj-verktyg och en nordisk lanseringen bara är ett steg på vägen. Vi kommer att utöka tjänsten med fler funktioner och expandera till fler marknader utanför Norden, säger Magnus Örn Berg, vd och en av grundarna av Revibe, i ett pressmeddelande.

Revibe har i dagsläget 20 000 användare och nya användare kan prova på webbtjänsten i 30 dagar, därefter kostar en prenumeration fem euro i månaden och ytterligare fem euro för tillgång till mobilappen (IOS och Android).