Till en början har Agent 25 lagt till 14 svenska bloggar till de drygt 3000 källor som man bevakar. Bland bloggarna finns många av Sveriges mest kända bloggare, som Erik Stattin, Rosemarie "Chadie" Södergren, Jonas Söderström och Henrik Torstensson. Men även Internetworlds egen Urban Lindstedt har kommit med på listan.

- Vi ser en stor efterfrågan bland våra kunder att få hjälp med att bevaka vad som skrivs på bloggar, samtidigt som många bloggare hör av sig för att registreras som nyhetskälla hos oss, säger Robert Tinterov, vd på Agent 25 i ett uttalande.

Agent 25 är inte den första omvärldsbevakaren som uppmärksammar bloggen. Redan i november började konkurrenten Observer bevaka bloggar och publicerade en lista på Sveriges 10 viktigaste bloggar.

Förutom de 14 bloggarna som man bevakar idag, planerar Agent 25 att lägga till fler bloggar till sin lista med källor. idag ser listan ut som följer: Attac, Blind Höna, Chadie, Copyriot, Det perfekta tomrummet, Dick Erixon, Erik Stattin, Henrik Torstensson, JKL Blog, Nicklas Lundblad, PJ Anders Linder, Researcher, Sblogg, Tiger.

Läs även