Får börja med att tacka alla er som delat, kommenterat och engagerat er. Vilken grej vi skapade!!

I veckan som gått har jag fått hundratals mejl, både från dem som vill ha jobb men även från många som upplevt samma sak som jag. Också från många som bara vill tacka för att jag lyft frågan och naturligtvis också väldigt många mejl från media och politiker.

Trots att jag tackat nej till de allra flesta mediala framföranden blev det ändå en stor artikel i Expressen på måndagen, en uppföljning i Expressen på tisdag, reportage och film i Aftonbladet på onsdagen samt att jag var med i partidebatten i Aftonbladet TV på kvällen. Till slut kom även SVT Rapport och intervjuade oss under fredagen.

Trots att många startups skulle dödat för att befinna sig i samma situation som jag så var det inte helt lätt att ställa upp i media och få all denna uppmärksamhet. Faktiskt en väldigt chockerande upplevelse!

De allra flesta har varit väldigt snälla, men det är ändå omtumlande när tusentals personer plötsligt har åsikter om allt från vår sajt (ja, den behöver uppdateras) till det vi gör och hur vi jobbar. Otaliga forumtrådar har startats om ämnet och sällan har jag sett så många kommentera som i några av de delningar jag sett av mitt blogginlägg.

Lite roligt (blandat med viss hjärtklappning) var också att chefen för Arbetsförmedlingen i Tyresö ringde mig i onsdags. Hon sa att av någon anledning hade AF i Tyresö hamnat under väldigt hård bevakning och befann sig under stor press. *visslar oskyldigt*

Hon hade bara suttit på den posten i en månad och ville höra vad som hänt. Hon var väldigt trevlig, sa att såhär får det naturligtvis inte gå till, bad så mycket om ursäkt och tackade mig sen för att jag tagit upp saken så det får en möjlighet till bättring.

Kändes som hon fått direktiv mer centralt ifrån, men skönt ändå att de tog det så bra. Då kanske jag vågar vända mig dit igen, haha!