Nu är det ju en knytkonferens, men har du några tips på vad som kommer att hända?

– Det kommer att handla mycket om kreativitet, hur kan man skapa en kreativ arbetsstämmnig, mycket om sociala medier, nu när den marknaden har börjat mogna. Sen har vi Wordpress på plats här, som håller på att inreda sitt rum, de kommer att prata om Wordpress från alla möjliga aspekter.

– Det blir mycket om hur man kan utveckla sin egen sajt. Det är bra både för egenföretagare, vi har många entreprenörer på plats, men också för de som är från stora företag. Det är mycket folk, och hälften kvinnor, hälften män.

Varför ska man gå på Webcoast?

– Man ska gå på Webcoast för att man vill hänga med. Man vill prata med andra som är intresserade av kommunikation på nätet: både hur man bygger och för att höra vad användare ur olika branscher har för utmaningar. För att man är intresserad av att lyssna på andra och vill dela med sig av sin kunskap.

Hur har Webcoast utvecklats sen första gången, 2011?

– Delatagarna idag är mycket tryggare. De vet att de har med sig något som är intressant för andra.

– Sen är det är ju en knytkonferens, man vet att alla som är där gör det för att de tycker att det är roligt och är intresserade. Man vet inte vad som kan hända, vad man kommer att lära sig, men man vet att man kommer att lära sig.

Har du några bra minnen från tidigare år?

– Förra året var det väldigt kul när vi öppnade schemat, jag blev nästan nersprungen av alla som ville springa fram och sätta upp sin lapp.

Vad ska du själv göra under Webcoast?

– Jag ska lyssna på när alla pratar, för det tycker jag är underbart. Jag ska också spela in små podcastintervjuer ihop med min man. Sen kommer jag ha en dragning om att göra Webcoast, många undrar hur man gör en knytfkonferens. Men framförallt ska jag prata med alla som kommer.

Följ Webcoast live på internetworld.se! Vi sänder via Bambuser, med start kl 14.00 under fredagen.