Yasmin Tilles
Yasmin Tilles är eventchef för Webbdagarna.
Här är fem programpunkter på Webbdagarna du inte vill missa:

* Är det möjligt att bygga ett intranät på 48 timmar? Tydligen, för det var precis vad HD och Sydsvenskan gjorde på hösten 2014. Johannes Fosseus, teknisk produktägare, kommer till Webbdagarna för att berätta om HD och Sydsvenskans 48 timmars hackathon där ett gemensamt intranät togs fram. En arbetsmetod, och ett våghalsat driv, som fler kan inspireras av.

* Malmö Aviation tillhör ett av de företag som var tidiga med programmatic buying, ett sätt att köpa displayannonser som växer i rasande tempo. På Webbdagarna får du ta del av hur Malmö Aviations programmatic-kampanjer skräddarsys och hur utfallet har sett ut sedan kampanjstarten 2012.

* Begränsade marknadsbudgetar (och resurser) gör det ännu mer angeläget att kontinuerligt följa upp vilka marknadsinvesteringar som faktiskt ger resultat. Det kommer gå undan när Nils von Heijne, Creative Director på Pronto, går igenom hur du mäter digital ROI i fem enkla steg.

* Malin Sjöman, grundare av Häggvall & Sjöman, tar ett helhetsgrepp kring content marketing inom B2B. Tydliga mål och en bra paketering är några av punkterna som Malin kommer ta upp under sin programpunkt om långsiktig och resultatinriktad content marketing.

* Hög tid att sätta Skåne på den svenska entreprenörskartan! 8till5 står bakom tävlingen Skånes hetaste startup och en expertjury (med bland andra Internetworlds chefredaktör Katarina Strömberg) har haft i uppdrag att gallra bland nomineringarna under våren. Den lycklige vinnaren, årets skånska startup, koras på Webbdagarna – missa inte det!

Hela programmet hittar du här: www.webbdagarna.se/malmo-2015/program

Finns det något vi har missat? Släng gärna iväg ett mejl till webbdagarna@idg.se, eller kontakta oss på Twitter, vi tar tacksamt emot dina tips och idéer.

Vi ses på det nybyggda hotell- och konferenscentret Clarion Live i Malmö den 19-20 maj!


Yasmin Tilles är eventchef Webbdagarna, på Twitter är hon @yasmintilles

Fakta

I år storsatsar Webbdagarna i Malmö med ett mycket ambitiöst tvådagarsprogram på Clarion Malmö Live 19-20 maj. Läs mer och anmäl dig: webbdagarna.se/malmo