Google Analytics
Google Analytics är verktyget som alla sajtägare måste ha koll på för att kunna avgöra vilka åtgärder som driver trafik till din sajt och får besökarna att stanna kvar och göra affärer med dig. Nedan har vi samlat tre av Internetworlds bästa artiklar om Googles analysverktyg.

Expertens tre bästa tips i Google Analytics
Djupgående kunskaper i Google Analytics är ett måste för dig som vill lyckas med dina digitala affärer. Vi bad en av Europas främsta analysexperter att dela med sig av sina tre bästa tips för Google Analytics.

Här är de viktigaste begreppen i Google Analytics
Google Analytics är ett kraftfullt verktyg för dig som vill veta mer om de som besöker din webbplats, hur de hittade dit och hur de beter sig när de väl hittat dit. Här är de grundläggande uttrycken och termerna som du måste känna till för att komma igång med ditt analysarbete.

Tre saker du borde analysera med Googles verktyg
Googles analysverktyg är nätets i särklass mest populära och används av allt från hobbysajter till storföretag. Här tipsar analysexperten Lars Johansson om tre viktiga saker som du kan göra med Google Analytics och nya Universal Analytics.


Kurserna som ger ditt cv ett extra lyft – Webbdagarna Academy

Låt 2016 bli året då du lyfter din digitala kunskapsnivå till nya höjder. Webbdagarna Academy har kurser i Google Analytics, marketing automation, sociala medier, konvertering, sökoptimering och mycket mer. Vad sägs om att ägna en heldag åt hur du gör en podcast, hur du lyckas med videosatsningen eller hur du skriver den perfekta texten för webben? Läs mer på webbdagarna.se/academy. Välkommen!

Fakta

I år storsatsar vi på Webbdagarna Malmö med ett helt nytt tvådagarsprogram på nybyggda Clarion Malmö Live. Här levererar svenska och internationella talare inspiration i världsklass, konkreta tips och en överblick av de digitala trenderna som påverkar affärslivet mest just nu. Läs mer och boka plats: webbdagarna.se/malmo