Svenska Billmate erbjuder sedan två år tillbaka en betalningslösning för e-handlare. Nu släpper man nya verktyget Billmate Simple, som ska göra det ännu enklare att ta betalt på nätet.

Billmate Simple beskrivs som en "portabel kassa" som placeras i anslutning till ett erbjudande och låter dig ta betalt direkt i en annons, på en webbplats, en blogg eller i ett nyhetsbrev. Kunden fyller i personnummer och e-postadress och klickar på en köpknapp för att genomföra ett köp. Betalningen sker sedan med faktura eller kort. Enligt Billmate skapas den html-kod som ska klistras in i anslutning till erbjudandet helt automatiskt.

Läs mer: "40 % av kunderna hittar oss på nätet"

Billmate
– Med lanseringen av Billmate Simple gör vi det enklare för alla att ta betalt online. Köpbeteendet har förändrats och vi har sett en tydlig efterfrågan på att kunna ta betalt utan en webbutik. Vi har inte sett någon liknande lösning på marknaden och det ska bli spännande att se hur Billmate Simple kommer att tas emot och utvecklas framöver, säger Johan Lindberg, CEO på Billmate AB i ett pressmeddelande.

Läs mer om tjänsten hos Billmate: http://billmate.se/simple

Fakta

Du har väl inte missat våra kurser inom Internetworld Academy, där våra rutinerade lärare lyfter dina digitala kunskaper till nästa nivå? Vi erbjuder för närvarande tre certifieringsutbildningar samt kursen SEO Essentials.
Läs mer och anmäl dig: www.webbdagarna.se/academy/startsida