"Vi ligger extremt långt efter i Sverige"
Serieentreprenören Hampus Jakobsson kom till Webbdagarna Malmö 2015 för att berätta om hur man skapar relationer med sina kunder i nya, datadrivna tider.

Så lyckas du i den digitala framtiden
Johan Ronnestam ger dig receptet för att hantera en framtid fylld av globalisering, transparens, disruption och många andra utmaningar.

"Gör gott och tjäna pengar på samma gång"
Marknadsföringsgurun Cindy Gallop har en bestämd syn på hur ett modernt företag ska bedriva csr: socialt ansvarstagande måste vara en naturlig del av affärsverksamheten, något som också kommer att öka lönsamheten.

Webbdagarna

"Tillsammans blir det så mycket bättre!"
Marwin Brandt, art director på Valtech, kom till Webbdagarna Malmö 2015 för att berätta om designarbete i realtid och vikten av att vi samarbetar för att lösa problem.

Så kartlägger Hugo Liu vår smak på nätet
Vilken grönsak du föredrar avslöjar en hel del om dina politiska åsikter. Forskaren Hugo Liu kom till Webbdagarna för att berätta om hur han analyserar användardata och skapar modeller för att kartlägga användarnas smak.


Med programpunkter om bland annat webbanalys, a/b-tester och konvertering samt huvudtemat ROI kommer Webbdagarna Göteborg 23 – 24 september att göra mer för dina digitala affärer än något annat event. Skynda innan platserna tar slut, aldrig har vi sålt så många biljetter redan före sommaren som i år!
Läs mer och anmäl dig HÄR.