Därför är den japanska startupscenen på väg att explodera - vi har träffat Masaru Ikeda
Trots att Japan är ett av världens främsta länder när det gäller teknikutveckling så har landet en trevande startupscen. Men nu är en andra teknikvåg på väg att växa fram. Vi har träffat Masaru Ikeda, mannen med bäst koll på startupscenen i Japan.

Vint lär sig amerikanska på riktigt - träningsappen ska erövra USA
Svenska träningstjänsten Vint, med Louise Fritjofsson i spetsen, har varit igång i San Francisco i åtta månader. Inför expansionen till ytterligare amerikanska städer jobbar de med att anpassa sig till den amerikanska kulturen. "Svart humor och ironi funkar inte här", säger Louise Fritjofsson.

Jamie Lin Taiwan

Taipei är redo att utmana Silicon Valley
Glöm Silicon Valley. Det är Taiwan som erbjuder det mest gynnsamma startup-klimatet i dag. I staden Taipei finns tusentals startup-företag och mängder av kvalificerad arbetskraft. Internetworld har träffat Jamie Lin, som grundat företagsinkubatorn AppWorks.

Sajterna som ger dig koll på digitalt i Asien
Det händer massor av spännande saker på digitalfronten i Asien, men västerländska medier är inte alltid att lita på om du vill ha hela bilden. Vi har valt ut ett antal sajter och twittrare som ger dig stenkoll på den digitala utvecklingen i Japan, Kina, Malaysia och Indien.

Fyra veckor i Silicon Valley - nu tänker de större
Från Sollefteå till Silicon Valley. I oktober 2014 tog Eva Rosén och Carina Karlsson sitt företag Arifiq till det amerikanska startupmeckat för första gången. Men hur långt kom de egentligen på fyra veckor?


Med programpunkter om bland annat webbanalys, a/b-tester och konvertering samt huvudtemat ROI kommer Webbdagarna Göteborg 23 – 24 september att göra mer för dina digitala affärer än något annat event. Skynda innan platserna tar slut, aldrig har vi sålt så många biljetter redan före sommaren som i år! Läs mer och anmäl dig HÄR.