"Digitaliseringen har gjort allt till kommunikation"

Forskaren och författaren Erik Modig kommer till Webbdagarna Göteborg för att berätta om hur ditt företag kan öka antalet konverteringar på nätet utan att tappa kontrollen över vinstmarginalen.

 
"Vi gjorde ett test med uppkopplad snö – det är bara början"

Christina Sandell är head of marketing strategy & operations, business unit global services på Ericsson. På Webbdagarna Göteborg 23 - 24 september ska hon prata om Ericssons lyckade projekt under skid-VM i Falun i vintras.

"Den globala musikindustrin har helt förändrats av svenska entreprenörer"

David M. Davies är vd på Webby Media Group, som varje år arrangerar The Webby Awards i USA och The Lovie Awards i Europa. Till Webbdagarna Göteborg 23 - 24 september kommer han för att berätta om varför han tror att nätet blivit så viktigt i våra liv att det numera är ostoppbart.

David M. Davies
David M. Davies, vd på Webby Media Group.

Linda Liukas: "Du måste tala och tänka så att datorn förstår"

Alla behöver inte bli programmerare, men att kunna tala och strukturera sitt tänkande så att en dator förstår är en viktig framtida kompetens, menar Linda Liukas, programmerare, författare och illustratör.

Han kartlägger hur personalen samarbetar – med chipp och läsare i taket

Ben Waber är grundare och vd på Humanyze, som arbetar med att höja företags effektivitet genom att mäta hur och var de anställda kommunicerar med varandra. Han vet vad vi har att vinna på att lära oss hur våra anställda fungerar.


Psst, du vet väl att du redan nu kan göra en intresseanmälan till Webbdagarna Stockholm 22 - 23 mars 2016?! Då missar du inga nyheter om program, spännande talare med mer. Läs mer HÄR.