Cindy Gallop: "Gör gott och tjäna pengar på samma gång"

Vi vet, vi har tipsat om henne tidigare, men det här är så bra att alla måste se det. Marknadsföringsgurun Cindy Gallop har en bestämd syn på hur ett modernt företag ska bedriva csr: socialt ansvarstagande måste vara en naturlig del av affärsverksamheten, något som också kommer att öka lönsamheten.

Jessica Semaan: "Tvivel dödar fler drömmar än misslyckanden någonsin kommer göra"

Våga tro på din egen förmåga och gör bara det du brinner för. Jessica Semaan var med och byggde upp AirBnB men hoppade av för att dra igång The Passion.co, där allt handlar om att man måste våga följa sin passion för att lyckas.

webbdagarna

Linda Liukas: "Alla företag kommer att bli mjukvaruföretag"

Hon var en av årets keynote-talare på Webbdagarna Göteborg. Linda Liukas, programmerare, storyteller och illustratör talade kring temat: "Inga kartor, bara kompasser"

Erik Modig: "Det är väldigt, väldigt, väldigt få kunder som är lojala"

Keynote-talaren Erik Modig, föreläsare och forskare, kom till Webbdagarna Göteborg 2015 för att berätta om hur du skapar digital kommunikation för att få det bästa av två världar.

Nils von Heijne: "Identifiera dina viktigaste konverteringar på webben"

Nils von Heijne från byrån Pronto berättade om hur du maximerar roi i digitala kanaler på Webbdagarna Malmö 2015.

Marwin Brandt: "Tillsammans blir det så mycket bättre!"

Marwin Brandt, art director på Valtech, kom till Webbdagarna Malmö 2015 för att berätta om designarbete i realtid och vikten av att vi samarbetar för att lösa problem.


Årets bästa mötesplats i Stockholm är utan tvekan Webbdagarna 22-23 mars 2016. Kom och nätverka, träffa spännande branschpersonligheter och överraskas av oväntade möten. Dessutom blir det förstås inspiration och föreläsningar i världsklass, i kombination med konkret kunskap i våra femton kunskapsspår. Boka biljett på stört HÄR – vi ses där!