Så förändras världen – och ditt jobb – av artificiell intelligens
Självkörande bilar, smarta telefoner och den automatiska kundtjänsten som svarar när vi ringer ett företag styrs alla av artificiell intelligens. Tekniken kan komma att förändra världen och robotar kommer att bli en självklarhet inom några år. Därför måste företag vara medvetna om det.

Så använder du VR-teknik för att skapa mervärde för dina kunder
Med virtual reality, VR, kan du bestiga Mount Everest eller vandra på månen, utan att lämna vardagsrummet. I del tre av vår serie om tekniktrender 2016 tittar vi närmare på VR – här är tekniken, användningsområdena och framtidsutsikterna.

Här kommer robotarna att ta över
Robotar hjälper oss att utföra farliga arbeten, möjliggör automatisering av industrin och underlättar för äldre att leva ett mer självständigt liv. Social robotik kan även användas för information och service. I sista delen av vår artikelserie med teknikspaningar för 2016 tittar vi närmare på robotar.

Prata med en dator – nu sköter chattbotten kundservice, manuella uppgifter och underhållning
I dag möter vi chattbottar på Facebook, Skype, Slack och även på banken. Den virtuella assistenten har blivit allt mer populär för att sköta kundservice eller hjälpa till med manuella uppgifter internt. Är det dags att utveckla en egen bot till företaget?

Och en bonus: Missa inte fantastiska Simone Giertz, även kallad Queen of shitty robots, och hennes föreläsning från Webbdagarna Stockholm i år.

Simone Giertz: "Därför är det viktigt att våga bygga helt oanvändbara saker"
Simone Giertz är känd för sina galna robotbyggen som gjort succé på Youtube. Hon kom till Webbdagarna Stockholm 2016 för att berätta om varför det är så viktigt att ibland våga bygga helt oanvändbara saker.