Micco Grönholm: Vad innebär det att ta internet på allvar? Så här jobbar Helsingsborgs stad med digitala kanaler

Helsingborgs stad har en bejakande grundinställning till internet och digital kommunikation i stort. Kommunikationsdirektören Micco Grönholm kom till Webbdagarna offentlig sektor 2016 för att berätta om hur man tar till vara på alla möjligheter som internet erbjuder.

Läs mer om Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars 2017.

Oli Gardner: Så lyfter du din digitala marknadsföring till nya höjder

Oli Gardner, grundare av Unbounce, kommer till Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars med en helt ny föreläsning. Här kan du se honoom från Webbdagarna Göteborg 2016, där han bjöd på en riktig show.

Simone Giertz: "Därför är det viktigt att våga bygga helt oanvändbara saker"

Simone Giertz är känd för sina galna robotbyggen som gjort succé på Youtube. På Webbdagarna Stockholm 2016 berättade hon varför det är så viktigt att ibland våga bygga helt oanvändbara saker.

Rahul Lindberg Sen: "Så skapar Spotify en långsiktig relation med kunden"

Hur ska företaget agera för att bygga en kundrelation som verkligen håller i längden? Rahul Lindberg Sen, lead revenue designer på Spotify, avslöjar sitt recept för att lyckas.

Cindy Gallop: "Gör gott och tjäna pengar på samma gång"

Och slutligen, en favorit från Webbdagarna Stockholm 2015 som kan ses om och om igen. Marknadsföringsgurun Cindy Gallop om varför socialt ansvarstagande måste vara en naturlig del av affärsverksamheten.

Natten till torsdag 15/12 höjer vi priset. Spara 3 000 kronor och passa på att boka din biljett till Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars 2017 redan i dag.