Del 1: Swish dominerar, Apple Pay på g och Wywallet försvinner
Kortbetalningar är starkare än någonsin, men den mobila revolutionen har öppnat för nya mobila betallösningar som Swish och Apple Pay. Samtidigt är det dags att säga adjö till mobilbetalningar som Seqr och WyWallet.

Del 2: Därför överlever Swish både fiasko och konkurrens
Swish har lyckats med att representera både den största succén och det största misslyckandet inom betalningar. Men det mesta talar för att Swish kommer att bli ett viktigt betalsätt inom svensk mobil e-handel.

Del 3: Nätbetalningar: Så inspirerar kinesiska Wechat hela världen
Medan Facebook Messenger experimenterar med att ta emot betalningar i USA använder mer än 300 miljoner kineser redan chattappen Wechat som betalmedel. Världen kan lära sig mycket av copykatten som har blivit ett digitalt ekosystem.

Del 4: Så tar du betalt i en mobil värld
Mobila nätkunder känner sig trygga med traditionella betalsätt, som kort och faktura. Men även om svenska kunder väljer bort renodlade mobila betaltjänster krävs ändå supersmidiga betalningar för att öka konverteringen på mobilen.

E-handel blir det förstås mer om på Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars 2017, där vi har ett helt kunskapsspår på temat. Läs mer och boka din biljett i dag.