En av tjusningarna med att jobba med agendan till Webbdagarna är att vi hela tiden försöker förändra, hitta nya spännande programpunkter och testa nya sätt att presentera fängslande innehåll.

Självklart är vi alltid på jakt efter nya, inspirerande talare som kan ta upp ämnen ur oväntade vinklar. Vi håller koll på digitala trender och bjuder in dem som har provat på ny teknik och nya plattformar, för att få deras erfarenheter, tips och råd.

Samtidigt försöker vi också hitta nya sätt att paketera den inspiration, kunskap och konkreta verktyg som Webbdagarna förmedlar.

Ett exempel är våra frukostseminarier, 45 minuters koncentrerat innehåll inom ett specifikt ämne innan programmet drar igång på stora scenen, som gjorde entré på Webbdagarna för ett par år sedan.

Läs också:  Därför behöver ditt företag inte någon app – fem råd från experten

I år introducerar vi två nya format: workshops och ett nischat innehållsblock som pågår parallellt med programmet på stora scenen.

Workshops blir det två i år – en efter lunch dag 1 om att digitalisera marknadsavdelningen och en vid samma tidpunkt dag 2 om att redigera text för responsiva format. 1,5 timme med djupdykning och konkreta råd samt möjlighet att testa själv.

Och vårt nischade innehållsblock, som pågår parallellt med programmet på stora scenen mellan kaffepaus och lunch dag 1, vänder sig till dig som jobbar inom eller med offentlig sektor. Inspiration, andras erfarenheter och konkreta tips, allt med inriktning på offentlig verksamhet.

Allt arbete med agendan till Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars 2017 gör att jag blir om möjligt ännu mer peppad och förväntansfull. Nu längtar jag till Stockholm Waterfont – vi ses väl där?!

Läs mer på http://www.webbdagarna.se/stockholm-2017/nyheter

En smart idé är att boka biljett till Webbdagarna Stockholm 21 – 22 mars 2017 innan 8 februari. Då säkrar du din plats innan de tar slut OCH sparar 1 500 kronor på biljetten.

Fakta

- 1 500 kronor i rabatt på alla Academy-kurser för den som deltar på Webbdagarna Stockholm.
- Uppgraderat och innovativt utställningsområde.
- Datadrivet urval av programpunkter. 
- Optimerad planering av kunskapsspåren. 
- Kommunicera och nätverka med andra deltagare via appen.
- Världens bästa talare inom webb kommer.