Vi får tag i Space2U:s vd Elisabeth Lundholm när hon är ute med en av sina travhästar i Nordingrå. Det är en dröm för henne att kunna syssla med sitt största fritidsintresse, men samtidigt arbetar hon och hennes kollegor med verksamheten i Space2U dygnet runt. Elisabeth Lundholm har ständigt datorn och telefonen i närheten.

Grattis, hur känns det att ha vunnit Internetworlds webbhotellstest för andra året i rad?
– Fy vad kul! Nu ryker korken ur Dom Pérignon flaskan ikväll. Vi har väntat på avgörandet och jag har sagt till grabbarna att fixar vi det här, då blir det till att dricka riktig champagne!

Vad är anledningen till att ni är så bra?
– Jag tror att det är att vi under alla år bara fortsatt att göra det vi alltid gjort. Vi har inte försökt växa snabbare än vi klarar av. Vi har satsat på att bara göra det vi håller på med så bra som möjligt.

– Bara i natt fick Anders [Elisabeth Lundholms make och medgrundare, reds anm.] kliva upp två gånger för att hjälpa en vilsen kund som verkligen var tvungen att lösa sitt problem. Vi har aldrig annonserat dygnet runt-support, men vi har egentligen det. Det ska mycket till innan vi stänger av telefonen, säger Elisabeth Lundholm.

Vad blir konsekvenserna av att vinna?
– Ja, förra året fick vi en rejäl kundtillströmning när vi vann, och eftersom vi nu vinner för andra året i följd antar jag att det fortsätter. Men det är väldigt hårt i toppen, jag kan inte tänka mig att det är några stora marginaler till konkurrenterna, så vi måste verkligen skruva upp tempot så att vi inte förlorar titeln nästa år.

– Sen pågår det ju en utveckling i branschen där webbhotellen antingen köper eller blir uppköpta. Vi har fått ett flertal förslag, men vi har nobbat dem alla. Senast förra månaden var det Tele2 som hörde av sig, men vi kör vår grej. Man kan ju inte sälja sitt jobb.

Okej, så champagneflaskan skulle korkas upp, hur tänker ni annars fira?
– Ja, det är ju inte så lätt att fira här. Det är faktiskt rätt långt till närmaste hotell eller restaurang så det är inte helt lätt att gå ut, men tack och champagne det ska alla få.

Men ingen kommer att behöva bada isvak med kläderna på?
– Nej, jag tänker inte köra ut dem.