Sagt om Brit Stakston

Erik Wagner, förläggare

”Brit är väldigt generös med sin erfarenhet och sina tankar. En sann digital folkbildare som har en pedagogisk förmåga som ­bryter genom teknikrädsla och förutfattade meningar om till exempel sociala ­medier. Strålande när hon föreläser eller debatterar om vår digitala samtid!

Hon har genom boken ”Gilla!” gjort att många individer inom organisationer ­vågat ta steget ut i den digitala världen och därigenom fått med sig sin organisation. Hon inspirerar många att ta första steget och utmanar oss andra som tagit både ett och fler steg.”

Nikke Lindqvist, sökmotorexpert

”Jag gillar Brit för att vi väldigt snabbt kom under skinnet på varandra. Brit är otroligt smart, otroligt rolig, väldigt generös, sover nästan aldrig och skriver fullkomligt obegripliga sms. Sedan är det ju så att Brit och jag ofta har ett eller annat projekt ihop och det innebär att vänskap och arbete blandas. Där blir det ännu tydligare att Brit inte sover. Man kan ha en sms-konversation sent på natten, gå och lägga sig och sedan stiga upp tidigt bara för att upptäcka att Brit redan har varit uppe en lång stund och bloggat.

Det där kan göra att man kan få visst mindervärdeskomplex i Brits närvaro. Eller, inte i närvaron. Snarare i hennes frånvaro. För när man är i Brits närvaro är man i Brit-zonen – där allt är möjligt.”

Mia Törnblom, coach

”Jag har känt Brit sedan 1997, hon är väldigt klok och kunnig. Jag har en enorm respekt för Brits kunnande och kompetens och det älskar jag. Jag samlar på män­niskor som är smarta, det är det roligaste sättet att lära på.

Brit är också lojal. Man behöver aldrig oroa sig för att något åker vidare som man berättar för henne. Dessutom är hon rolig – även om den sidan kanske inte alltid syns i jobbet.”

Sida 5 / 5

Innehållsförteckning